Nog één maand te gaan en dan start de eerste speelronde van de Eredivisiezeilen in Almere. Bijna traditiegetrouw zorgen we er ook voor dat er een cateraar aanwezig is om de inwendige zeiler goed te kunnen verzorgen. Ook dit jaar voorziet Viva la Soepie graag jullie in eten en drinken. Op de Esplanade wordt een grote tent neergezet, waar zij ook zullen staan. Bij mooi weer (en daar gaan we natuurlijk vanuit!) kunnen we lekker buiten zitten. Als het minder goed weer is, biedt de tent een droog onderkomen. Ook dit jaar trakteren zij op koffie of thee tot vlak voor de start (9.30 uur). Lekker relaxt wakker worden dus!

Overdag zijn er heerlijke broodjes, salades en verschillende soepen te krijgen, maar ook weer de speciale Viva la Soepie burger of een broodje natuurvleeskroket. Ook cappuccino, muntthee, lekkere koeken en uiteraard ontbreekt de borrel aan het einde van de dag niet. Familie en vrienden kunnen tijdens de races al genieten van een biertje of wijntje met een heerlijke tapasplank!

Voor de zeilers zijn er op vrijdag 13 en zaterdag 14 april twee menu’s samengesteld. De teamleads ontvangen van de Eredivisiezeilen organisatie vooraf een bestelformulier om hun bestelling door te geven. Met allergieën wordt uiteraard rekening gehouden, vergeet dit niet te vermelden zodat er een passend alternatief kan worden samengesteld.

Zeilers diner Almere

  • Vrijdag 13 april | Saté met bami en nasi, salades en stokbrood
  • Zaterdag 14 april | Broodje hamburger, frietjes, salades en brood met tapenade

De kosten per persoon per diner bedragen slechts € 13,50. Dit is inclusief één drankje als je vooraf hebt gereserveerd.

Zeilers lunchpakket bestellen? Dat kan ook!

  • Twee broodjes, fris of flesje water en iets lekkers.De kosten per lunch persoon bedragen € 8,00.

Vragen? Mail of bel gerust met Petra van Viva La Soepie (petra@vivalasoepie.nl of 06-12840259).