Over minder dan twee weken gaan we weer los met de 2e speelronde van de Eredivisie Zeilen. Ditmaal zijn we te gast in Roermond bij de RR&ZV Maas en Roer van 8 t/m 10 juni voor een mooi lang weekend J/70 zeilen!De organisatie was al tijdig begonnen met alle voorbereidingen en nu druk met de laatste puntjes op de i te zetten. De wedstrijden zullen plaatsvinden op de Zuidplas, ten westen van de thuishaven van RR&ZV Maas en Roer. Vanaf de Kop Hatenboer, een terrein naast de haven, zullen de wedstrijden goed te volgen zijn. De organisatie zal hier een grote tent neer zetten. Mocht het onverhoopt wat minder weer zijn kunnen toeschouwers alles droog gadeslaan, maar we gaan uiteraard uit van typisch Limburgse zonovergoten omstandigheden.

Aan de inwendige mens is gedacht
Dagelijks tot de eerste start wordt aangekondigd (~09:30) zal de organisatie zorgen voor koffie & thee. Ook zullen zij voor voldoende vitaminen tijdens de races zorgen. Bij de grote tent zal ook een foodtruck te vinden zijn met heerlijke hapjes en drankjes. Het is mogelijk om een ontbijt en/of lunchpakket te bestellen, klik hier voor het  bestelformulier.

Het avondeten zal verzorgd worden door een mooi catering bedrijf, Kris Studio Culinair, van één van de Maas en Roer leden. Hij zal zorgen voor een lekkere, verse en gezonde maaltijd.

 We hebben voor vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni twee menu’s samengesteld. Ook hiervoor kunnen via het bestelformulier de bestellingen worden doorgeven.

De organisatie verzoekt iedereen hun bestellingen voor vrijdag 1 juni in te vullen zodat zij iedereen goed kunnen bedienen, na deze datum kunnen zij dit niet meer garanderen. 

Mocht je een allergie hebben en/of aangepaste wensen? Laat het vooraf per email even weten, dan zorgen zij voor een passend alternatief.

Op het terrein van de club is ruim plaats om met tenten/caravans/campers te overnachten. Willen jullie daar gebruik van maken graag even aanmelden via het event mail adres.

Ondanks alle informatie toch nog vragen? Mail dan naar evenement@maasenroer.nl of bel met Camita (06-46415488). Vanuit Sailservice kan er met Alex Hoeve per email of telefonisch (06-18947253) worden geschakeld.